Stal van de Graaf

Etten-Leur

          Wie zijn wij?

Stal van de Graaf is wel een nieuw bedrijf maar heeft oude wortels. Het paarden virus zit in de familie. Vader Arie van de Graaf is bij wijze van spreken op en tussen pony's en paarden opgegroeid. na lange tijd fanatiek en succesvol de springsport te hebben beoefend, heeft hij de opleiding tot erkend hoefsmid met succes afgerond. Al ruim 20 jaar beslaat en bekapt hij paarden en pony's naar tevredenheid van een brede klantenkring.

Daarnaast heeft hij zich toegelegd op de inkoop, opleiding en verkoop van vooral paarden en pony's.

Zijn liefde voor paarden en zijn enthousiasme voor de sport heeft hij doorgegeven aan zijn dochters Melanie en Iris. Na een succesvolle pony tijd met veel hoogte- en uiteraard ook wel wat dieptepunten hebben Melanie en Iris ongeveer 7 jaar geleden de overgang gemaakt naar de paarden. Hierin zijn ze net zoals bij de pony's begonnen met jonge en onervaren paarden. Met de ervaring die zij hebben opgedaan bij de pony's hebben zij deze paarden intussen opgeleid tot M en Z niveau.

Melanie en Iris zijn dagelijks op het bedrijf te vinden en beleven beide veel plezier in het opleiden van jonge en onervaren paarden met als eindresultaat een goede verkoop of een fijn concourspaard!

 

Opbellen